Kotlete najprej potolčemo, jih na robovih zarežemo, solimo, povaljamo v moki in na obeh straneh na maščobi popražimo.
Drobno sesekljano čebulo popražimo na isti maščobi, na kateri smo pražili kotlete, zgostimo z moko in dodamo paradižnikovo mezgo. Vse skupaj še malo popražimo.
Nato prelijemo z vinom in dodamo pol litra vode. Dodamo kotlete in vse skupaj dušimo. V omako primešamo narezane kumarice, kapre, gorčico, sladkor in peteršilj.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.