Sveta nebesa, kakšna oprava!

Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears Foto: FameFlynet David Lucado Britney Spears
Britney Spears je očitno mislila, da gre v cirkus in ne v cerkev.
Oglej si celoten članek

Kot jo je Bog naredil. No, skoraj …

Britney Spears in njen novi fant David Lucado sta šla k maši in s sabo pripeljala hordo fotografov. Ti so parček iz vseh strani fotografirali, verjetno tudi zato, ker je bila pevka za obisk božje hiše zelo neprimerno oblečena. Upamo, da bodo naše molitve uslišane in si bo Brit nabavila stilista.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.