Surijine "skromne" želje za božič

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Suri si je za božič zaželela darila v vrednosti 110 tisoč evrov (150 tisoč dolarjev).
Oglej si celoten članek

Suri ni skromno dekletce. To je dokazala tudi s svojim pismom Božičku. Petletnica si je namreč med drugim zaželela diamantne uhane za 15 tisoč dolarjev (11 tisoč evrov) in kolekcijo oblačil, v katerih bo videti kot princeska. Te obleke pa seveda ne visijo v trgovini, ampak jih bodo oblikovalci naredili samo zanjo.

Njena najdražja žeja pa stane sto tisoč dolarjev (slabih 75 tisoč evrov). Suri si namreč želi ponija, ki naj bi ga Tom Cruise svoji edinki že kupil. To seveda še ni vse. Konjiček namreč potrebuje tudi razkošen hlevček. Tudi ta naj bi bil že izbran, stoji pa nekje na Beverly Hillsu, je povedal družinski prijatelj in dodal: "Tom in Katie bosta storila vse, da bodo božični prazniki za Suri zares čarobni. Kupila ji bosta vse, kar si je zaželela."



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.