Suri že ima svojo hišo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko bogata kolekcija čevljev ni bila dovolj, se lahko Suri Cruise pohvali še z nečim zelo dragocenim.
Oglej si celoten članek

Petletna Suri Cruise ima vse, kar si zaželi. Njena starša Katie Holmes in Tom Cruise sta ji nazadnje kupila hišico na drevesu, ki je vredna sto tisoč dolarjev (slabih 70 tisoč evrov).

V njej je na voljo voda in elektrika, deklica pa v svoje kraljestvo vabi prijatelje na pitje čaja, gledanje risank in druženje.

Suri je na hišo tako navezana, da je ne bi zamenjala za nič na svetu. Mnogi zmajujejo z glavo, čemu deklici tako vredna hiša. Za ta denar se namreč lahko kupi čisto prava hiša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.