Strto srce: Kraljica se mora odpovedati konjičku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njen urnik odslej ne bo več tako poln.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je morala 95-letna monarhinja pred nekaj dnevi noč preživeti v bolnišnici, kjer je bila na preliminarnih preiskavah, mediji poročajo, da bo kraljica Elizabeta II. morala odslej več počivati. Zdravniki so ji svetovali, naj zmanjša število terminov in se odpove alkoholu. "Kraljici so položili na srce, naj se odpove večerni pijači. Ponavadi pije martini. To ji ne bo predstavljalo težav, saj ne pije veliko, zdi pa se nepošteno, da se mora pri teh letih odpovedati enemu od svojih redkih užitkov,“ je vir povedal Vanity Fair.

Kraljica se trenutno ne sme sprehajati s svojimi psi, odpovedati pa se je morala tudi konjičku, ki ga ljubi – jezdenju. Zaradi trenutnih težav se na konja ni usedla že dva meseca. Vir z dvora pa pravi, da je kraljica odločena, da se bo kmalu spet vzpela v sedlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.