Striptizerji poskrbeli za moške in ženske

Foto: sLOVErotika Oriana Girotto, Coco De Mal, Tadej Bricelj Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika Foto: Klemen Brumec sloerotika
Včeraj se je v Celju končal tridnevni erotični sejem. Zadnji dan je potešil predvsem erotične fantazije žensk, a tudi moški so ostali odprtih ust ...
Oglej si celoten članek

V treh sejemskih večerih 7. sLOVErotike se je odvilo 45 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za dorasle. Za popestritev dogajanja so poskrbele plesalke Plesnega studia Mademoiselle, ki so navdušile s skrivnostmi umetnosti plesa ob drogu. 

Organizatorji letos niso podelili nagrade Zlati "K“ zaradi odsotnosti novih dosežkov slovenske industrije za odrasle. K glasovanju so zato povabili obiskovalce sejma in jih prosili, naj izberejo najboljši nastop. Najbolj jih je navdušila mlada, vroča in zabavna Coco De Mal, ki se je predstavila z nastopom Coco v čudežni deželi. Po številu zbranih glasov se je na drugo mesto udeležila irska artistična plesna skupina slačifantov The Hunks of Desire, ki je navdušila predvsem predstavnice nežnejšega spola. 

V treh dneh je erotični sejem v Celju obiskalo okoli 10.000 obiskovalcev, so sporočili organizatorji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.