Štirje videzi pomladi

Foto: Žurnal24 Mr. B in njegovi hostesi bodo stilske izzivalce ta petek od 21. ure iskali v pub Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Obarvajte se v barve pomladi: od lesketajoče se zelene do zapeljive vijolične. Nikar pa ne pozabite na sočne ustnice. Ste pripravljeni?
Oglej si celoten članek
Bodite opazne
Za omamen pogled se poigrajte z odtenki vijolične. Odkrivajte barvne kombinacije in poiščite tisto, v kateri se počutite najbolje. Je to temnejši, skoraj zadimljen videz ali živahno prelivanje vijoličnih odtenkov? Morda pa se bolje počutite v sijočih in svežih zelenih odtenkih? Ali pa ste zagovornica strastno poudarjenih ustnic? To in še več odkrijte v galeriji, kliknite na fotografijo in odkrijte skrivnosti štirih spomladanskih videzov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.