Ste za malo Chillija?

Foto: Žurnal24 Pravljično sedmo kompilacijo domače deep in chill elektronike Chilli Space bo no
Večer naj bo naelektren in pekoč. V Klubu K4 si od 21. ure privoščite oddih ob sedmi kompilaciji domače deep in chill elektronike Chilli Space.
Oglej si celoten članek

Na dveh plesiščih se bo predstavila četica producentov in didžejev, povezanih s projektom, ki vsako leto postreže s svežim urbanim elektronskim odklapljanjem.

Na velikem in bolj plesno obarvanem flooru K4 se med drugim obeta čistokrvni live nastop tria Ago Tela, ki se mu bosta na odru pridružila tudi svetovno priznani jazz pianist Peter Mihelič in basist Luka Ovsec.

Čiliranje v dubby globinah in ambientalnih krivinah se bo na malem parketu pričelo ob 21. uri, za krmilom pa bodo stari znanci pekoče elektronike z Octexom in Dojajo na čelu. Na dogodku bo moč kupiti tudi novo kompilacijo po promocijski ceni.

Cena vstopnice med 21. in 2. uro zjutraj je 4 evre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.