Ste za divji seks v avtomobilu?

Foto: Žurnal24 seks avtomobil
Ste se že znašli v situaciji, ko vaju je s partnerjem "zagrabilo" med vožnjo? Parkirajte, se predajte strastem, pri tem pa pazita, da vaju ne zasačijo.
Oglej si celoten članek

Včasih je potrebno začiniti spolno življenje, zato vam priporočamo, da izkoristite še kakšne dobre lastnosti avtomobila. Za začetek – parkirajte ga. Sredi dneva boste težko našli osamljen kraj, medtem ko bo parkiranje kjerkoli sredi noči veliko bolj uspešno. Preberite si, katere položaje lahko pri tem izkoristite.

Seks na zadnjem sedežu
Pri tem položaju bo zagotovo v pomoč večji avtomobil. Lahko spustite sedeže in dvignete noge sopotnice visoko v zrak ali pa jo položite na zadnji sedež, pri čemer imejte odprta vrata.

Seks na prvih sedežih
Seveda ni treba spet omenjati, da vama bo šlo precej v prid, če bo avtomobil večji, toda iznajdljivi pari bodo zagotovo našli udoben položaj. Priporočamo vam, da položita sopotnikov sedež, ženska pa naj zajaha svojega partnerja. Slednjemu sicer ne bo treba preveč garati, užitek bo pa zagotovo obojestranski.

Seks med odprtimi vrati
Odprite vrata avtomobila, moški pa naj bo za žensko, ki naj eno nogo položi v notranjost avtomobila, drugo pa na tla.

Seks na havbi
Položaj, pri katerem ženska leži na havbi, in ovija noge okrog moškega, ki stoji pred njo, je vrhunski. Tudi pločevina ni tako neudobna kot majhna notranjost avtomobila. Seveda pri tem položaju obstaja več možnosti, da vaju opazijo, zato bodita pazljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.