Staromeščanska rezidenca Ane Marie Mitić vas bo pustila odprtih ust

Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič Foto: Planet TV Ana Maria Mitič
Tako posebno stanovanje ima naša voditeljica, komičarka, igralka in šansonjerka Ana Maria Mitič.
Oglej si celoten članek

Ana Maria Mitić je ta teden v oddaji Riba, raca, rak kuhala za svoje zvezdniške goste in odprla vrata svojega stanovanja v središču Ljubljane, ki je resnično nekaj posebnega!

Prostorno staromeščansko stanovanje je polno glamurja iz nekega drugega časa. Lestenci, slike, baročno pohištvo, medeninasti svečniki, kristalni kozarci, masivne kredence, doprsni kipi in seveda klavir, ki ga Ana Maria igra že od malih nog. 

Njeno stanovanje je prava paša za oči in potovanje v čas, ko je Veliki Gatsby stregel v kozarcih z ravnim dnom. Kot je Ana razkrila svojim slavnim gostom, v stanovanju uživata s sinom Levom, saj po razhodu, o katerem je spregovorila lansko leto, uživa v samskem stanu. 

"Kako pa kaj tvoj srček, imaš kakšnega," je bil v oddaji Riba, raca, rak ta teden neposreden Alex Volasko, in to že kar ob predjedi. Nuša Derenda pa je priznala, da vse malce zanima Anino zasebno življenje in "srčne zadeve".

"Jaz kar uživam v celibatu, veš. Te moram razočarati. Bila vezana, razvezana in sedaj uživam v tem, da se posvečam sebi in seveda sinu Levu. On ima moje srce čez in čez," je odgovorila Ana Maria, kar je Alex kar težko verjel: "Pri taki babi je težko biti v celibatu, verjamem, da ima marsikatero ponudbo. Sploh pa v igralskih vodah, se tarejo."

Ko je maja lani potekal prvi predizbor Festivala slovenskega šansona, je Mitić prvič "med vrsticami in notami" razkrila svoj razhod z bivšim partnerjem. V skladbi je povedala, kako se je počutila ob razhodu. 

"Moji ljubi sosedje niso slišali joka noči" in "Ne vedo, da včeraj si odnesel vse svoje stvari" ter "Konec bedne je scene, a vseeno prekleto boli," je pela, pa tudi, da ji je selitveni servis na vratih zamenjal ime, da ji je življenje razpadlo in namignila, da jo je soseda radovedno pogledala. V svoji pesmi je še zapisala, da se je novica hitro razvedela in da so jo vsi radovedno spraševali in da so hoteli čim več informacij.

Kljub temu da je pesem polna neprijetnih čustev, je na koncu zaključila optimistično, saj zapoje "Dan bo lep in za vikend vas ni, tu so novi otroci, jaz sem nova in grem skozi dni". Glede na to, da o svojem razhodu za medije ni hotela deliti več informacij, je njena pesem več kot zgovorna.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:34 22. September 2024.

    Resnično me je članek pustil odprtih ust. Zeham.

  • 10:23 22. September 2024.

    A pri Oriani ste pa onemogočili komentiranje, da ja nebi slučajno kdo napisal, da je le še uboga baba, ki …

  • 09:32 22. September 2024.

    Za tako babo je bolje, če je samska!!! Manj škode....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.