Stanje znane Slovenke resno, to je razkrila na Instagramu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Znana plesalka na drogu in podjetnica Tjaša Skubic je zbolela za rakom.
Oglej si celoten članek

"Današnje objave ni zabavno deliti, a tukaj smo," je na Instagramu zapisala 25-letna Tjaša Skubic, znana plesalka na drogu in podjetnica. Tjaša ima raka - NK/T-celični limfom.

"Težko sem dihala skozi nos, zato sem šla k specialistu, naredili so mi biopsijo in po enem mesecu čakanja na izvid so mi rekli, da gre za limfom," pravi mladenka, ki so ji že odstranili mandlje. Na srečo se rak še ni razširil. "Moj onkolog je rekel, da je moje stanje resno in da moram zdravljenje začeti čimprej." Tjašo čakajo 3 krogi kemoterapije in 6 tednov obsevanja.

Tjaša je svojo zgodbo delila s sledilci tudi zato, ker upa, da bodo njene besede motivirale ljudi, ki prestajajo podobne izzive ali imajo bolnega družinskega člana.

Tjaši želimo hitro okrevanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:19 10. Februar 2023.

    Želim ji zastavitev!

  • 16:14 10. Februar 2023.

    Zelo lepo dekle. Naredite vse, da jo ozdravite.

  • 15:29 10. Februar 2023.

    blokirajte komentar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.