Sta Heidi in Seal spet skupaj?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tuji mediji poročajo, da naj bi se Heidi Klum in Seal spet zbližala. Je morda zato končala zvezo z varnostnikom Martinom Kristenom?
Oglej si celoten članek

Odkar se je Heidi Klum v začetku januarja razšla s svojim nekdanjim varnostnikom Martinom Kristenom, se govori, da je za to kriv njen bivši mož Seal. Da naj bi se ljubezen med njima spet ogrela, poroča avstralska revija. "Konec lanskega leta je njuna hčerka Lou večkrat potožila, da je žalostna, ker premalo vidi svojega očeta, zato sta se Heidi in Seal odločila, da bosta skupaj preživela več časa," je za revijo povedal vir in dodal: "To ju je pripeljalo do skupnih večerij, preživljanja koncev tedna v isti hiši in celo ponovnih poljubov. Definitivno sta spet skupaj."

Ali sta zvezdnika res obudila svojo ljubezen, še ni znano, se je pa o tem na svoji spletni strani razpisal tudi slavni tračar Perez Hilton, ki je znan po tem, da se le redko zmoti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.