Srhljivo: To je ženska, ki je napovedala smrt Liama Payna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oboževalci se sprašujejo, kako je to mogoče.
Oglej si celoten članek

10. oktobra, šest dni, preden je nekdanji pevec One Direction Liam Payne s hotelskega balkona iz tretjega nadstropja padel v smrt, je ženska z imenom Ashtyn na TikToku objavila video, v katerem je napovedala njegovo smrt.

V njem pove svojo teorijo o prihodnosti skupine One Direction, ki se bo znova sestala. “Except instead of Zayn being gone, it’s gonna be Liam being gone, so we’re going to have four for four (Namesto Zayna ne bo Liama, tako da bodo štirje),” je povedala in v videu, ki ima 14 milijonov ogledov, dodala, da ji to potrjuje ura, ki trenutno kaže 4:44.

@ashtyn4444 Im well aware that this is delulu. Im also well aware that many other directioners will support this theory #onedirection #onedirectionreunion #theory #justforfun #harrystyles #zaynmalik #niallhoran #louistomlinson #andthatsallfolks #fyp #foryou ♬ Coyote, You're My Star - Dana and Alden

Oboževalci se v komentarjih sprašujejo, kako je to mogoče, in ji celo svetujejo, naj čim prej kontaktira svojega odvetnika, saj jo bo kmalu preiskovala policija. Ashtyn je v naslednjem posnetku povedala, da je smrt predvidela že nekaj časa pred tem, a da je to prvi video, v katerem je to povedala javno.

Zanimivo je, da je število 444 v svoji izjavi za javnost po Liamovi smrti zapisalo tudi njegovo dekle Kate Cassidy. Število 444 pomeni ljubezen, podporo in vodenje s strani angelov varuhov.

Liam naj bi na dan smrti vzel drogo, ki povzroča halucinacije. Malo pred usodnim padcem je izvedel slabe novice, ki so ga izjemno potrle. Payne je namreč po koncu kariere pri One Direction zamenjal glasbeno založbo. Zapustil je Sony in podpisal pogodbo s Capitol Records, ki spada pod okrilje Universal Music. Takrat naj bi prejel visok predujem, a se je pozneje izkazalo, da je z založbo sklenil slab posel. Kot poroča Daily Mail, so dva dni pred njegovo smrtjo z njim razdrli pogodbo.  

Daily Mail tudi piše, da je založba ustavila izdajo njegovega drugega albuma in da je pevca v začetku meseca zapustil tudi njegov tiskovni predstavnik. Ta naj bi dal odpoved, ko je proti pevcu pravne postopke sprožila njegova nekdanja partnerka Maya Henry. Payne naj bi jo nadlegoval zaradi knjige, ki jo je izdala maja. Več o tem TUKAJ.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:57 24. Oktober 2024.

    No jaz sem tisti moški, ki napoveduje Putlarjevo smrt v neznanih okoliščinah!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.