Srce preprečilo koncert Status Quo v Pulju

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia
Koncert Status Quo, ki bi moral biti včeraj v Pulju, je bil odpovedan, saj je kitarist Parfitt pristal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji legendarnega rock banda Staus Quo, ki bi moral sinoči igrati v puljski Areni,  so bili razočarani, potem ko je organizator včeraj popoldan odpovedal večerni koncert. Ricka Parfitta so namreč zjutraj odpeljali v tamkajšnjo bolnišnico zaradi težav s srcem, kjer je ostal na zdravljenju. 

Poleg puljskega so odpovedani tudi vsi koncerti skupine najamnj do 10. avgusta, kar pomeni, da jih bodo rock legende zaman čakali tudi v Monte Carlu, Švici in Nemčiji. 

65-letni Parfitt je poleg liderja Francisa Rossija član z najdaljšim staležem v skupini. V minulih letih je imel že večkrat težave s srcem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.