Srbska pevka se je zlagala, da je v zvezi s tem znanim Slovencem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Neverjetno, kaj so nekateri pripravljeni narediti za več ogledov.
Oglej si celoten članek

Srbska pevka Teodora Džehverović je že večkrat dokazala, da si je, da bi bila v središču pozornosti, pripravljena izmisliti lažne novice o sebi. Pred kratkim smo sicer pisali, da je v zvezi s slovenskim reprezentantom Maticem Rebcem, saj je vir blizu pevki za srbski Kurir povedal: "Teodora je vse skupaj skrivala pred javnostjo. Že nekaj časa sta v vezi, a kljub temu ni želela priznati, da je na tekmo prišla zaradi njega.”

Foto: instagram Teodora Džehverović

Pred časom si je, zato da bi promovirala svojo novo pesem, izmislila prepir s svojo prijateljico Mahrino. Vendar se pri tem ni ustavila. Kot poroča srbski Blic, je tudi domnevno razmerje z Rebcem laž, ki si jo je izmislila samo zato, da bi se reklamirala pred nastopom na glasbenem festivalu in pred izidom dueta z Albino.

Pevka se drugače kar pogosto pokaže na košarkarskih tekmah. Najprej so jo povezovali z Luko Wildozom, nekdanjim košarkarjem Crvene zvezde, nato pa z Matiasom Lessorjem, nekdanjim igralcem Partizana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:10 30. Junij 2023.

    Če ne bi pisali o njej, še vedeli ne bi, da obstaja.

  • 15:14 29. Junij 2023.

    Džeh-kaj ??? sej lažni so tut nohti, trepalnice, ustnice, pa še kaj. Čist mogoče baba sploh ne obstaja.

  • 13:16 29. Junij 2023.

    Sem vedel,da ni v zvezi z Rebcem,ker s takim,ki si niti na koš ne upa vreči,nima kaj početi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.