Spustite pomlad v svoj dom

Foto: Žurnal24 Cvetje doma pričara pomlad. (Foto: Shutterstock)
Energijo toplih dni, ki so pred nami, lahko vnesete tudi v svoj dom, ki naj se iz zimskega zatočišča spremeni v zračen, razgiban in sproščen prostor.
Oglej si celoten članek

Pomlad je zagotovo najboljše obdobje za preurejanje stanovanja, saj nas pozitivna energija spodbuja z dobrim razpoloženjem in ustvarjalnimi idejami. Je čas, ki je odličen za čiščenje doma in odstranjevanje vseh starih stvari, ki jih ne potrebujemo več. Zračnost, ki jo povezujemo s spomladanskimi dnevi, bo dvignila kakovost bivanja. Do nje pa bomo prišli, če se bomo osvobodili starih predmetov, ki nam zasedajo prostor.

 

Nova razporeditev, novi detajli

Nato lahko prostor poživimo s spremenjenim razporedom elementov v prostoru. Čeprav se vam lahko zdi, da je dosedanji razpored najboljši možen, boste presenečeni, kaj lahko naredite le z nekaj domišlije. Dom bo na novo zaživel tudi s pomočjo novih detajlev. Zamenjajte slike na stenah, skulpture na policah in okrasne blazine v dnevni sobi. V mislih imejte tople spomladanske dni in barve.

 

Sonce!
Pri manjših ali večjih spremembah, ki jih boste napravili v svojem domu, pa ne pozabite na svetlobo, ki bo še najbolje pripomogla h kakovosti bivanja. Te naj bo v stanovanju čim več. S svetlimi zavesami ali brez njih bo spomladansko sonce v dom prineslo toplino in dobro voljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.