Spremenila sem ga v spolnega sužnja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Marko ni vsak večer prespal pri meni. Doma je moral skrbeti za družinsko podjetje in pomagati očetu voditi posle. Rekel je, da ne bo več dolgo. Še kakšen mesec, potem pa bi šel na svoje. Preselil bi se k meni.
Oglej si celoten članek

Kadar pa je prespal pri meni, se ni ravno naspal. Bila sem zasvojena z njim in živela le zanj in njegovega veličastnega tiča. Dol sva se dajala na sto in en način, kjerkoli sva le mogla. Postelja je znala ječati do treh ponoči, ko sem vendarle omagala. Počutila sem se kot odvisnica od seksa in vprašala sem se, ali nisem morda Marka spremenila v spolnega sužnja. Ni se pritoževal. Čeprav se zavedam svojih atributov, lepih in velikih prsi, modrih oči in čvrste ritke, na katero je še posebej nor, pa mi misli burkajo skrbi, da bi lahko imel drugo.

Zjutraj sem se prebudila s to mislijo in ga zaljubljeno opazovala, kako spi. Previdno sem odgrnila rjuho z njegovega telesa in se zagledala v njegovega tiča. Bil je prečudovit in tudi takole mlahav me je vabil k sebi. Pobožala sem ga vse od korena pa do vrha, nato pa legla k njemu in ga začela jemati v usta. Marko se je prebujal s tihim ječanjem in še preden je odprl oči, je dejal: "Mala, pa ti si res nora!" Že nekaj časa sem bila budna in zdaj sem ga gledala s široko odprtimi vekami. Z ustnicami sem mu objemala že precej bolj čvrstega korenjaka in si popravila pramen las, ki mi je bil v napoto. Potem je za moje lase skrbel on.

Dlani je položil na moja lica in s prsti ukleščil neukrotljive lase. Ob tem me je nežno začel pritiskati na tiča, nato pa je to počel vse bolj konkretno. Komaj sem se mu izvila iz objema, da sem prišla do nekaj zraka. "Kaj je zdaj? Si mislila, da jo boš tako poceni odnesla?" Nasmehnila sem se mu in se povsem gola začela plaziti po njem. S svojimi velikimi melonami sem mu pobožala nabreklino, ga ujela med hribčka in ju z rokama stisnila skupaj, nato pa nekajkrat potegnila gor in dol. Opazovala sem, kako polna, rožnata glavica prihaja iz čvrstega objema mojih prsi. V njegovih očeh se je začelo bliskati. Naredila sem ga tako potrebnega, da bi za dober kavs ubijal. Ni mu bilo treba.

Komaj sem čakala, da ga obdelam s svojo vročo češpljo, s katero sem se tisti hip drgnila ob njegovo koleno. Z vlažnimi ustnicami sem vlekla navzgor po njegovem stegnu in končno prispela do velikega cilja. Z mehko češpljico sem pogladila njegovega korenjaka vse od jajc pa do glave, nato pa se neskončno potrebna vendarle nasadila nanj. Obema je jemalo sapo in obema sta se telesi napeli kot strune. Moje napete prsi so se še bolj napele, kot bi jih želela izstreliti proti njemu. On jih je ujel v svoje dlani in vse skupaj pospremil z nekaj umazanimi besedami, ki so le še podžgale mojo domišljijo. Šele ko sem se z ritnicama naslonila ob njegova stegna, sem se zavedla, da ga imam celega v sebi. Tistega ogromnega tiča, celega!

Ves svet je bil moj in ni mi bilo mar za vpitje in cviljenje, ki je prihajalo iz mojih ust. Marko se je s tem bolj obremenjeval in mi z dlanjo mašil usta. "Pi**a, sosedje …" A meni je bilo za sosede malo mar. Za dva starčka spodaj in enega pijančka zgoraj. Naj uživajo, sem si mislila in se začela še bolj silovito nabijati na prelepega tiča, ob tem pa na ves glas hvalila njegove dimenzije, kako globoko ga imam in kako lepo je tešiti potrebno pi**o na njem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.