Sprehodite se po prvi modni tržnici

Foto: Žurnal24 Na tržnici se ne bodo predstavili le mladi modni oblikovalci, temveč tudi nadebu
Danes vam ni treba na trg po solato in jagode, temveč se raje v stari Ljubljani pri tržnici (Hugo Barrera Club) sprehodite mimo izdelkov mladih oblikovalcev. Začetek ob 16. uri.
Oglej si celoten članek

V sodelovanju s študenti naravoslovno tehniške fakultete se bo danes zgodila prva Modna tržnica, na kateri se bodo mladi oblikovalci predstavili širši javnosti.

Dogodek bo združil mlade oblikovalce tekstila in nakita, ki ga bodo na stojnicah tudi prodajali. Ob spremljavi plesnih ritmov se tako lahko od 16. ure sprehodite mimo pisanih izdelkov, ob 20. uri pa se udeležite modne reviji in predstavitve oblikovalcev. Sledi zabava z mladimi didžeji.

Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.