Športniki in njihove ljubezni

Foto: Žurnal24 Foto: Mediaspeed.net Nogometaš Samir Handanovič z izbranko Zojo pričakuje prvega otroka. Foto: Žurnal24 Smučarki skakalec Rok Benkovič je nekoč hodil z manekenko Karin Škufca. Foto: Žurnal24 Smučarki skakalec Primož Peterka je že nekaj let poročen z nekdanjo manekenko Re Foto: Žurnal24 Plesalca Andrej Škufca in Katarina Venturini sta bila nekoč par tudi zasebno. Foto: Žurnal24 Nekdanji smučar Rene Mlekuž z ženo Niko. Foto: Simon Sintič Košarkar Marko Milič z ženo Vesno. Foto: Žurnal24 Nekdanji smučar Jure Košir je že nekaj let srečno poročen z Alenko Ružič. Foto: Mediaspeed.net Mitja Petkovsek Mojca Rode Foto: Žurnal24 Nogometaš Zlatko Dedič z ženo Meliso. Foto: Žurnal24 Športnik borilnih veščin Denis Porčič – Chorchyp je bil nekoč v zvezi z voditelj Foto: Žurnal24 Anže Kopitar, hokejist in njegovo dekle Ines Dominc Foto: Žurnal24 Nogometaš Sebastjan Cimerotič je nekoč hodil z manekenko Sabino Remar. Foto: Žurnal24 Košarkar Saša Vujačić je pred nekaj meseci zasnubil tenisačico Marijo Šarapovo
Športniki so zelo zaželeni samci, zato ni nič čudnega, da jih je večina zasedenih. V galeriji preverite, katere ženske so jih omrežile.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.