Spet zaljubljena, poglejte si njenega fanta

Foto: FameFlynet Jennifer Lawrence Foto: FameFlynet Nicholas Hoult Foto: FameFlynet Nicholas Hoult Foto: FameFlynet Nicholas Hoult
Oskarjevka Jennifer Lawrence je obnovila romanco z igralcem Nicholasom Houltom, s katerim sta se januarja po dveh letih sicer razšla.
Oglej si celoten članek

Ko sta se pred nekaj meseci spet videla na snemanju filma X-Men: Days of Future Past, je med Jennifer in Nicholasom znova preskočila iskrica. Kot poroča vir, se je zgodilo povsem iznenada. "Ko smo aprila začeli snemati, sta bila samo prijatelja, nato pa sta se nekega dne začela poljubljati. To je vodilo k temu, da so se spet prebudila stara čustva, zdaj pa sta znova par."

Mlada igralca sta se v začetku leta razšla zaradi razdalje; Jennifer živi v Los Angelesu, Nicholas pa v Londonu. Na snemanju v Montrealu sta spet neločljiva, 23-letni igralec pa menda že preživlja čas tudi z Jenniferino družino. Vir je ob tem še razkril, da je 22-letna zvezdnica že povedala prijateljem, da je spet zaljubljena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.