Spet srečna v moževem objemu

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Manekenka Samanta Škrjanec naj bi se po vseh razprtijah vrnila k bivšemu možu.
Oglej si celoten članek

Zakonca Škrjanec, Samanta in Boris, naj bi po vseh škandalih in obračunavanjih spet našla skupni jezik. Po poročanju spletnega portala podlupo.net naj bi se tekmovalka oddaje Slovenski top model vrnila v stanovanje bivšega, ki uradno nikoli ni bil bivši. Po Borisovih besedah naj bi kljub hudi zakonski vojni in pranju umazanega perila v medijih zgladila vsa nesoglasja. Mož postavne lepotice pa se je naokoli hvalil tudi z njunim pestrim spolnim življenjem.

Za komentar smo poklicali Samanto, vendar morebitne novice ni želela komentirati: "Poglejte, ne dajem komentarjev glede ničesar, kar je povezano z mojim možem. Želim, da se to pisanje konča."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:01 18. November 2011.

    Samanta Škerjanc,zmagovalka top modela???????,ta pa je mal mem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.