Spade potrdil očetovstvo

Foto: Žurnal24 Spade bo kot vse kaže držal obljubo.
Kar se je januarja le šepetalo, je zdaj postalo resničnost. Igralec David Spade je postal očka.
Oglej si celoten članek

Januarja so na dan prišle govorice, da je Jillian Grace, s katero je imel David Spade razmerje, noseča. Oče naj ne bi bil nihče drug kot Spade. "Če sem res otrokov oče, bom prevzel odgovornost," je takrat dejal igralec.

Deklica je prijokala na svet 26. avgusta v Misuriju. Vse kaže, da so že opravili test očetovstva, saj je igralčeva tiskovna predstavnica Meredith O'Sullivan potrdila, da je Spade oče deklice, katere ime ostaja skrivnost. "David in Jillian sta imela tesne stike med vso nosečnostjo. Takoj ko bodo nehali snemati Rules of Engagement, bo šel pogledat otroka," je dejala predstavnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.