Šok, nejevera in solze v Planetovi oddaji

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Eden najlepših trenutkov v zgodovini slovenske televizije.
Oglej si celoten članek

"Neeee, neeee,“ sta vzklikali Jasna Kuljaj in Zvezdana Mlakar, ko je Miha Hercog pred Saško Lendero v polfinalni oddaji šova Kdo si ti? Zvezde pod masko padel na kolena.

Romantični trenutek se je začel s pesmijo Ne grem na kolena, ki jo je zapela pevka, ki se skriva pod kostumom koruze. Po nastopu je voditelj Klemen Slakonja na oder povabil Saško, ki je šla takoj „klečat na koruzo“, s katero je bil posut oder. Klemen se ji je pridružil in vprašal, če bi še kdo rad padel na kolena in Miha je skočil na noge.

"Prvi zaroki (pred 10 leti, op. avt.) je potekel rok trajanja. Za drugo sem pa iskal poseben trenutek, recimo, da bi ob meni stala koruza, ki bi prikazovala 20 let najinega koruzništva. Da bi bile kokice na tleh, ki bi prikazovale vesolje, v katerem si ti moje sonce,“ je pred lepotico povedal glasbeni producent in ji nato zastavil vprašanje, ali bi bila njegova žena. Saška je seveda privolila in povedala, da ga ima vsako leto bolj rada in da bi bila brez njega izgubljena.

Paru čestitamo! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zvezdepodmasko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:42 22. Marec 2021.

    to pcukrano farso so že vnaprej zrežirali in posneli ,tako da Saša je pač morala naredit kao presenečen obraz in …

  • izy
    09:45 22. Marec 2021.

    Bolj neumnega šova pa še ne Da pa tip zaprosi na taki sceni, je pa al zadrogiran do konca, al …

  • 09:45 22. Marec 2021.

    Lahko še kaj bolj neokusnega predvajajo ?, naj se predvajajo Madžarom in njihovem okusu !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.