Jasmin ob izločitvi razbijal in ...

Foto: Voyo Jasmin Foto: Voyo Jasmin
Hišo Big Brother je zapustila Alma.
Oglej si celoten članek

Gledalci so nocoj domov poslali Almo, kar je vse tekmovalce spravilo v jok, najbolj burno pa je odreagiral Jasmin, ki je ob novici z roko razbil cvetlični lonček. Po tem, ko je zapustila hišo, pa je padel v neutolažljiv rok in govoril: "Sploh ne bi smela biti kaznovana."

Očitno Jasminu le ni tako vseeno za svojo BB simpatijo, prav tako pa vanj verjame tudi Alma, ki bo ob odhodu iz hiše najprej objela mamo in sestro.  "Jaz verjamem vanj, čakala ga bom," je povedala, Manji priznala, da je vanj zaljubljena, ko ji je voditeljica zaželela, da bi zunaj nadaljevala zgodbo z Jasminom, pa ji je Alma odgovorila: "Bo, bo, samo verjeti je treba."

Hišo pa je zapustil še en tekmovalec, ki so ga določili tekmovalci. Izločili so Dragana, a brez skrbi, Draganovi navijači si lahko oddahnete, saj je bila izločitev lažna. "Jezen sem,"  je priznal Manji v studiju, ko mu je povedala, da se vrača v hišo, pa ji skoraj ni verjel: "A res?"  Manja in Emi sta ga morala kar malo prepričevati, da se res vrača.

Big Brother ga je naselil v skrivni del hiše in mu dal posebno nalogo. V hiši BB se bodo namreč kmalu začele lažne nominacije, ki pa ne bodo imele nobene teže. Očitno bo o tem, kdo bo naslednji zapustil hišo, odločal Dragan.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:52 28. Maj 2016.

    ZARUKANI, AGRESIVNI, NESRAMNI, NEVZGOJENI BOSANČEROS

  • 11:42 28. Maj 2016.

    itak, sami čefurji v BB,....

  • 11:29 28. Maj 2016.

    Sodrga čefurska in ta gamad živi tukaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.