Šok: Brez sledu izginil pripadnik kraljičine garde, bo povzročil katastrofo?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Štirje vojaki na poti v Ukrajino.
Oglej si celoten članek

Daily Mail poroča, da je britanska kraljica ostala pripadnika Britanske kraljeve garde. Za 19-letnim mladeničem naj bi se na poljsko-ukrajinski meji izgubila vsaka sled.

Skupaj s tremi drugimi vojaki naj bi se pridružil tuji legiji, ki se bodo v Ukrajini borili proti ruskim vojakom.

Kot je znano, je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozval tuje državljane, ki so "prijatelji miru in demokracije", naj odpotujejo v Ukrajino in se borijo proti ruski invaziji. Na spletni strani ukrajinskega predsedstva je že bila objavljena novica, da so ukrajinske oborožene sile v postopku vzpostavitve enote tuje legije za mednarodne prostovoljce. 

Na stotine ameriških, kanadskih, francoskih, norveških, hrvaških, gruzijskih in beloruskih borcev se je odzvalo na klic in odpotovalo v Ukrajino z ali brez odobritve ali vednosti svojih nacionalnih vlad.

Vojake britanska vojska menda mrzlično išče, saj se bojijo, da bi, če bi jih ujeli Rusi, Putin Veliko Britanijo zvlekel v vojno. 

Kot še poroča medij, se je v tujo legijo prijavilo že 150 britanskih vojnih veteranov, vojakom, ki še vedno služijo britanski vojski, pa so odhod v Ukrajino prepovedali. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:06 10. Marec 2022.

    To je tak kot so kmeti včasih imeli zavarovano samo eno kravo v hlevu, pa je poginila taman tista. Verodostojnost …

  • 11:37 10. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.