Smučarski hit te zime!

Foto: Žurnal24
Snega je dovolj! S smučarsko vozovnico (Ski)Hit vzhodne Tirolske postane smučanje užitek!
Oglej si celoten članek

Več kot 300 km odlično pripravljenih prog vsako leto privablja na vzhodno Tirolsko številne smučarje. Zaradi ugodne lege južno od glavnega alpskega grebena ponudba vključuje tudi sončno vreme.



© Osttirol

 
Smučanje na vzhodnem Tirolskem vključuje tudi pogled na najvišjo goro Avstrije in na drugih 241 tritisočakov. Od decembra naprej vam toplo priporočamo tudi prvo ogrevano šestsedežnico, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi. Luskuzna sedežnica vodi na Cimaross. Obratovati bo začela decembra 2007. Istočasno je tudi mejnik za novo sedežnico med Kalsom in Matrejem, smučarskim središčem Großglockner, ki bo odprto pozimi sezone 2008/2009.

Za majhno doplačilo v višini štirih evrov na dan se izplača tudi izlet do smučarskega območja na ledeniku Mölltaler Gletscher. Vsakomur, ki se odpravi na smučarske počitnice, ledenik zagotavlja zadostne količine snega. Tukaj so namreč pogoji na progah optimalni še pozno spomladi.

Se boste spustili po strmini svetovnega pokala z gore Hochstein ali pa se boste odpočili v kateri izmed koč na smučiščih v Dolini Defereggen – za raznolikost je poskrbljeno.

Smučarska vozovnica vas bo morda tudi ob večerih zvabila na smučišče. V smučarskih območjih Kals in Kartitsch so za nočno smuko urejene proge, osvetljene z reflektorji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.