Smučarska skakalka Urša Bogataj postala mamica, veste kdo je očka?

Foto: Epa
Foto: Epa
Dobila je sina!
Oglej si celoten članek

Naša smučarska skakalka Urša Bogataj je, kot kaže, povila prvorojenca. Veselo novico je razkrila v zgodbi na Instagramu, kjer je objavila pleteno košarico z otroškimi čevlji in označila otrokovega očeta, Sandija Križnarja, brata smučarske skakalke Nike Križnar. Njun sin nosi ime Tim. Paru čestitamo!

O začetku njune zveze so jo sicer povprašali na Radiu 1, kjer razkrila je zanimivo zgodbo, v kateri je glavno vlogo igrala Nika. Tej se je namreč pred leti zgodila nerodnost, ko je v eter dejala, da "ostale skakalke niso skočile, ker so imele rdečo". V mislih je seveda imela rdečo luč zaradi vetra in ne menstruacijo. To njeno izjavo so v šali večkrat predvajali na omenjenem radiu, Urša pa je o njej obvestila Sandija. "Si slišal, kaj tvoja sestra govori po radiu?" ga je vprašala. In njuna zgodba se je začela ...

Foto: Instagram urška bogataj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:43 1. September 2023.

    Poštar

  • 15:22 1. September 2023.

    upam, da ni Kerštajn?

  • 14:58 1. September 2023.

    Ne vemo kdo je očka, važno da ona ve !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.