Smrkastični avgust po vesoljsko

Foto: Žurnal24 super 8 Foto: IMDb Vzpon planeta opic Foto: Kinodvor Besa Foto: IMDb Zamenjava Foto: IMDb Zelena svetilka Foto: Kinodvor Moje počitnice Foto: IMDb Kavboji in vesoljci Foto: IMDb Smrkci Foto: Kinodvor Baladatriste Foto: Kinodvor Big Foot Mama Foto: Kinodvor Drevo življenje Foto: IMDb Huda učiteljica Foto: IMDb Jane Eyre
Vroče filmsko poletje se nadaljuje tudi v avgustu. Uživali boste lahko v filmih pod zvezdami ali pa se v kinematografih s Smrkci podali na potovanje med kavboje, vesoljce in opice. Spoznajte Drevo življenje, a bodite pazljivi! Glavo vam lahko zmeša Huda učiteljica.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.