Slovenski navijač napadel novinarja

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

V pogovorni oddaji Davida Lettermana so se dotaknili tudi nogometne vročice. Pokazali so skeč o navdušenju nogometnih navijačev, zataknilo pa se je pri slovenskem navijaču.
Oglej si celoten članek

Štiri dolga leta smo čakali na svetovno nogometno prvenstvo, začne novinar na terenu. "Za koga navijate?" je vprašal prvega navijača. "Za Ameriko do konca," se je glasil njegov odgovor. Novinar vpraša žensko, za katero reprezentanco navija ona. "Za Mehiko," mu odgovori. Tretji nogometni navdušenec pa mu odgovori, da navija za Slovenijo. Novinar se začne takoj smejati in se vpraša, ali je kdo sploh slišal za Slovenijo in ali ve, kje je. Takrat navijač stopi do njega in se ga pošteno loti z udarci.

Letterman po izseku pove, da je z novinarjem vse v redu, v počasnem posnetku pa se dobro vidi, da se slovenski navijač s pestmi novinarja ni niti dotaknil.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.