Slovenec nastopil v seriji Glee

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Čelista Luka Šulić in Stjepan Hauser, znana pod imenom 2Cellos, sta nastopila v priljubljeni ameriški glasbeni seriji Glee.
Oglej si celoten članek

V delu, v katerem ju je bilo videti, so se poklonili pokojnemu Michaelu Jacksonu. Luka in Stjepan sta zaigrala Smooth Criminal, Jacksonovo pesem, ki ju je izstrelila med glasbene zvezde. Kot piše The Hollywood Reporter, je bilo torkovo nadaljevanje najbolj gledano v zadnjih štirih mesecih.

2Cellos sta novembra lani skupaj z Eltonom Johnom, ki ju je povabil na svetovno turnejo, nastopila v Ljubljani. 24. februarja pa se vračata k nam. Nastopila bosta namreč v Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.