Slavni manekenkarji, ki ne počivajo

Foto: Reuters Leonardo DiCaprio Gisele Bündchen Foto: Reuters Mick Jagger L'Wren Scott Foto: Reuters Adam Levine Anne Vyalitsyna Foto: Reuters Johnny Depp Kate Moss Foto: Reuters Richard Gere Cindy Crawford Foto: Reuters Rod Stewart Penny Lancaster Foto: Reuters Bruce Willis Emma Heming Foto: Reuters George Clooney Elisabetta Canalis Foto: Reuters Seal Heidi Klum Foto: Reuters Eric Clapton
Izraz manekenkarji so si izmislili na drugi strani luže še v času serije Seks v mestu. Carrie Bradshaw je že takrat lepo razložila, da je manekenkar moški, ki pada zgolj na manekenke.
Oglej si celoten članek

Marsikateri moški si je v postelji že kdaj zaželel manekenko, nekateri pa med rjuhami večinoma gostijo le te. Takšne lovce na manekenke je Carrie Bradshaw v seriji Seks v mestu poimenovala manekenkarji in ugotovila, da takšni gospodje le redko opazijo povprečno dekle.

Tudi med zvezdniki je nekaj takšnih, ki se manekenkam ne morejo upreti. V zgornji galeriji si oglejte, kateri so to.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.