Slavna hči razkazovala bradavičke

Foto: Profimedia Josie Canseco Foto: Profimedia Josie Canseco Foto: Profimedia Josie Canseco Foto: Profimedia Josie Canseco Foto: Profimedia Josie Canseco Foto: Profimedia Josie Canseco Foto: Profimedia Josie Canseco Foto: Profimedia Josie Canseco
Josie Canseco je s prijateljicami uživala v Mehiki.
Oglej si celoten članek

Za 24-letno manekenko in Playboyevo dekle, Josie Canseco, ni koronakrize. S svojimi  lepimi prijateljicami se je odpravila v Mehiko in razkazovala svoje čare.

Dekleta se lepše ne bi mogla imeti. Zanimivo pa bi bilo videti, kaj na Josiejino razkazovanje dojk pravi njen slavni oče, nekdanji igralec bejzbola Jose Canseco. Josie se mu je rodila v zakonu z modelom Jessico Sekely.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.