Slash toži zaradi hiše

Foto: Žurnal24
Saul Hudson, bolj znan kot Slash iz rock skupine Guns 'N' Roses, toži nepremičninskega agenta Gregoryja Holcomba, ker mu ni dal pravih informacij o hiši, ki jo je kupil.
Oglej si celoten članek
Slash skupaj z ženo poleg Holcomba toži tudi nepremičninsko agencijo Sotheby's International Realty, in sicer za en milijon ameriških dolarjev. Kot je povedal Slash, sta z ženo menila, da sta kupila sanjsko hišo, ki pa se je izkazala za nočno moro.

Zakoncema Hudson je bilo rečeno, da je hiša ob zasebni ulici. V resnici pa stoji ob javni ulici, na kateri je malo prostora za parkiranje. Slasha je zmotila tudi velikost hiše, saj je veliko manjša, kot bi morala biti po navedbah nepremičninske agencije.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.