Skupinska smejalna terapija

Foto: Žurnal24 Najboljši srbski stand up komik pri nas gostuje s 75-minutno predstavo "Grupna t
Nocoj ob 20. uri se v MIKKu v Murski Soboti udeležite Skupinske terapije, stand up komedije beograjskega igralca Srđana Jovanovića. Kot pravijo mnogi, smeh je pol zdravja!
Oglej si celoten članek

Odličen beograjski dramski igralec Srđan Jovanović, vas bo z nepozabnim srbskim smislom za humor, imitacijami, bizarnimi zgodbami, razmišljanji o odnosih med spoloma, politiki, medijih, aktualnih temah in še o čem nasmejal v celovečerni stand up komediji Skupinska terapija, pri vsem tem pa dokazal izjemni talent za to zvrst.

Srđan Jovanović se je rodil leta 1979 v Beogradu, kjer je leta 2000 na Akademiji umetnosti tudi diplomiral. Igralske izkušnje si je med drugim nabiral v skupinah Atelje 212 in Bitef teater.Igral je tudi v celi vrsti filmov in televizijskih produkcij. Leta 2009 se je odločil za zelo drzno potezo in sicer osvojiti popolnoma nov žanr, v katerem se prej še ni poskusil. V stand-up komediji Grupna terapija se predstavi z imitacijami, bizarnimi zgodbami in razmišljanji o odnosih med spoloma, politiki, medijih in še o čem, pri vsem tem pa dokaže izjemen talent za to zvrst.

Cena vstopnice za skupinsko terapijo je 7 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.