Skupaj bosta tudi po smrti

Foto: Žurnal24 Brittany Murphy Simon Monjack
Okoli 75 prijateljev in družinskih članov je včeraj k zadnjemu počitku pospremilo Simona Monjacka. Pokopali so ga poleg pokojne žene Brittany Murphy.
Oglej si celoten članek

Od Simona Monjacka, ki je v nedeljo umrl zaradi zastoja srca, so se poslovili v kapeli Chapel of the Hills. Prav tam se je Monjack decembra poslovil od svoje preminule žene, igralke Brittany Murphy.

V ožjem krogu so ga svojci in prijatelji pokopali v parku Forest Lawn Memorial Park poleg Brittany. "Simonova želja je bila, da ga pokopljemo poleg nje," je pojasnil tiskovni predstavnik žalujoče družine Roger Neal.

Na pogrebu sta o pokojnem nekaj besed spregovorili tudi Brittanyjina mati Sharon Murphy in Monjackova mati Linda. "Sharon je bila zelo močna in je povedala, kako zelo rada je imela Simona in da sta Simon in Brittany zdaj skupaj," je povedal Neal. "Rekla jima je: 'Pogrešala vaju bom, otroka moja.'"

Monjacka, ki je imel v preteklosti težave s srcem, je v nedeljo našla Sharon. Gasilci, ki so prihiteli na kraj nesreče, so dejali, da bi lahko šlo za naravno smrt ali za nesrečo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.