Skunki kot gosti pod odrom

Foto: Žurnal24 Skunk Anansie bodo med koncertom Florence + the Machine ostali pod odrom.
Na nocojšnjem koncertu Florence + the Machine bodo med občinstvom tudi Skunk Anansie.
Oglej si celoten članek

Nocojšnji koncert Florence + the Machine v Kinu Šiška je sicer razprodan, a ker si ga želijo ogledati tudi Skunk Anansie, jim bo organizator priskrbel vstopnice. Skin in kompanija, ki jutri nastopajo na Gospodarskem razstavišču, na Florence prihajajo kot gostje, a bodo ostali pod odrom.

 

Skunki pod odrom

Skunk Anansie namreč v Ljubljano pripotujejo že danes in so izrazili posebno željo, da bi si radi ogledali koncert Florence + the Machine v Kinu Šiška. Organizator jim bo priskrbel posebne vstopnice, saj je koncert že nekaj dni razprodan.

 

Tisti, ki vstopnic niste dobili, pa boste lahko koncert od 21.30 v živo spremljali na kar dveh spletnih straneh – Džafest.itak.si in Kinosiska.si. Poleg tega si lahko povsem brezplačno naložite komad You've Got the Dirtee Love (Florence in Dizzie Rascal), če pošljete SMS s ključno besedo FLORENCE na 1917.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.