Skrivnosti o Neilovem fantu

Foto: Žurnal24 Neilov partner David je že izkušen očka, čeprav svoja otroka sliši predvsem po t
Dneve do rojstva svojih malčkov nestrpno odštevata Neil Patrick Harris in njegov fant David. Na dan pa so ob tej priložnosti prišle tudi skrivnosti o Davidovih otrocih iz prejšnjega razmerja.
Oglej si celoten članek

Za dvojčka, ki bosta kmalu prijokala na svet, sta njuna novopečena starša Neil Patrick Harris in David Burtka že pripravila vse potrebno.

David je na malčka morda celo bolj pripravljen, saj se je izkazalo, da je že oče dvojčkov, ki v Los Angelesu živita s svojim drugim očetom, filmskim producentom Lanom Jangerjem.

David in Lane, ki sta se razšla pred šestimi leti, sta leta 2000 namreč posvojila hčerko Flynn in sina Javina. "David otrok ne vidi prav pogosto, sploh odkar sta z Neilom skupaj. Z obema govori predvsem po telefonu in jima za rojstni dan pošilja darila," je razkril neimenovani vir.

Skrivnost pa je še bolj zanimiva, saj tudi Neil in David pričakujeta dečka in deklico. Posvojila pa ju bosta pri isti agenciji, kot je David svoja prva otroka posvojil z nekdanjim partnerjem. "To je bil pravzaprav Davidov predlog," je še povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.