Skrb vzbujajoč video: Fani se bojijo za Harrisona Forda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Je Harrison Ford bolan?
Oglej si celoten članek

Slavni igralec Harrison Ford (82) se je pojavil na letošnjem dogodku D23 Expo, kjer je prejel prestižno nagrado Disney Legend. Medtem ko se je podpisoval in puščal odtise v cementu, so oboževalci opazili skrb vzbujajočo podrobnost.

Ford, znan iz številnih filmskih hitov, kot je Indiana Jones, si je moral namreč podpreti roko, s katero se je podpisal. Prizor si lahko ogledate v spodnjem videu. 

"Ni videti dobro," je na spletu zapisal zaskrbljeni oboževalec, neki drugi pa je dodal: "Težko je gledati, kako šibek je."

Ford je v zahvalnem govoru povedal, da ljubi svoje življenje in da je delati v filmski industriji pravi privilegij. "Tudi jaz vas ljubim. Ljubim življenje, ki ste mi ga omogočili. Rad imam ljudi, s katerimi sem imel priložnost delati. Treba je sodelovati, ne glede na to, kdo smo in kaj počnemo," je dejal.

Fordu so bile doslej zvezde res naklonjene. Srečo je imel v karieri in tudi v zasebnem življenju. Že 21 let je poročen z igralko Calisto Flockhart, ki je pred kratkim razkrila recept njune srečne zveze. Pravi, da se oba rada šalita, sebe pa je označila za "pošast", ki straši po hiši. "Skrivam se in ko Harrison vstopi v sobo, zakričim, on se zdrzne, nato pa oba umirava od smeha," je dejala.

Igralec, ki je tudi izkušen pilot, ima tudi dobrega angela varuha, saj je preživel že tri letalske nesreče. Enkrat mu je odpovedal motor, enkrat ga je s steze odpihnil močan veter, leta 1999 pa je strmoglavil s helikopterjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:06 24. September 2024.

    ce boste vi pri 82 tako dobro zgledali, vsa cast. tip je ostarela legenda. pustite mu dostojno starost in ja …

  • 09:57 24. September 2024.

    Katere Fani ?! Mislite Frančiško iz Spodnjih Kretenovcev ?

  • 09:33 24. September 2024.

    Zelo dober igralec. Legenda!! Želim mu vse dobro še dolgo naprej, ampak starost na žalost pri nikomur ne izbira.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.