Sin Pamele Anderson udaril svojega očeta

Foto: Profimedia
Člana skupine Mötley Crüe, Tommyja Leeja, je sin tako močno udaril, da je moral v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia tommy lee V ponedeljek se je Tommy Lee sprl s svojim sinom Brandonom, ki se mu je rodil v zakonu s Pamelo Anderson. 21-letniku so očitno popustili živci, saj se je svojega očeta lotil s pestmi. Lee je poklical reševalce, ki so ga zaradi krvavitve na obrazu odpeljali v bolnišnico. 

"Moje srce je strto. Svojim otrokom lahko pokloniš vse, kljub temu se bodo obrnili proti tebi. Dobro si opravil, Brandon. Krasen sin," je Lee po incidentu zapisal na Instagramu, a zapis pozneje umaknil.

Oglasil se je tudi Brandon in na družbenem omrežju v videu povedal: "Starejši kot sem, pogosteje ugotavljam, da lahko zaupaš le peščici. Do tega žalostnega spoznanja sem prišel nocoj."

Izdal je še, da sta se z očetom sprla zaradi Twitta naperjenega proti njegovi mami, ki ga je Lee objavil po tem, ko je Pamela v medijih obudila aretacijo zaradi zlorabe, ki jo je Lee nad njo zagrešil v času njunega zakona. Lee je na Twitterju zapisal, da očitno nima za povedati nič novega, kar je sprožilo glasen spor z sinom. Brandon je povedal, da se je samo branil in izdal, da ima oče velike težave z alkoholom in da si zanj želi le to, da bi bil trezen in srečen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.