Sin našega nekdanjega ministra dobil službo v eni najbolj prestižnih pisarn

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Iz plesa v pravo.
Oglej si celoten članek

Pisalo se je leta 2017, ko se je se po skoraj petih letih zveze razšel estradniški parček Anže Zalar, sin nekdanjega ministra za pravosodje Aleša Zalarja in modna oblikovalka Nina Šušnjara. Svojo zvezo sta ovekovečila tudi s tetovažo. 

Nina je o razlogu za razhod takrat za Žurnal24 povedala: "Že nekaj časa sva narazen … Včasih pride do trenutka, ko določene situacije in ljudi enostavno prerastemo." Zalarja, ki je bil šest let mlajši od Nine, so dva meseca po razhodu opazili z novim dekletom Kristino Zarič, od takrat pa o njegovih partnerskih zvezah ni kaj dosti znanega. 

Poleg tega, da je plesal v vrhunski plesni skupini Maestro, je Anže študiral tudi pravo in se zaposlil v prestižni odvetniški pisarni Senica, kamor pridejo le najboljši. Iz njihove spletne strani je razvidno, da se Zalar ukvarja predvsem s civilnim pravom, kar pomeni, da ga zanimajo pogodbe in vprašanja, ki se razvijejo iz njih. Strankam svetuje tudi na področju nepremičninskega, dednega in družinskega prava. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • www
    13:31 25. Marec 2024.

    v ta pravo pisarno se je spravil...

  • 13:15 25. Marec 2024.

    Govno od govna, oba!

  • 12:01 25. Marec 2024.

    Kje ima tetovažo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.