Sin Michaela Bubleja nima levkemije

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Svakinja kanadskega pevca spregovorila za medije.
Oglej si celoten članek

Sin pevca Michaela Bubleja nima levkemije, je za argentinske medije povedala njegova svakinja Daniela Lopilato, ter dodala, da rak ni prizadel osrednjega živčevja, kot poročajo nekateri mediji.

"Povsem sem sesuta," je povedala Daniela: "Prosim samo, da ne ugibate, kaj se dogaja in kaj ne, saj nimajo vsi otrok in vsak ne razume, kako zelo težko nam je."

Povedala je, da je družina povsem sesuta po tem, ko so dobili diagnozo malega triletnega Noaha. "Michael in moja sestra vam bosta dala še več informacij, ko bo čas zato. Kaj več kot to, da ni levkemija, vam ne morem povedati. To je vse, kar lahko razkrijem.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:22 7. November 2016.

    attention whores family..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.