Sin Michaela Bubleja ima raka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Triletni sin pevca Michaela Bubleja se bori z rakom.
Oglej si celoten članek

Triletni sin Michaela Bubleja, Noah, nima sreče. Lani si je malček z vrelo vodo hudo opekel obraz, letos pa so zdravniki ugotovili, da ima raka.

To poroča argentinski časnik La Nacion. Pevčeva žena, nekdanja argentinska manekenka, Luisana Lopilato, se je s sinom zaradi zdravstvenih težav pred nekaj dnevi vrnila v ZDA. Zdravniki so bili najprej prepričani, da ima deček mumps, sedaj pa naj bi bilo jasno, da je Noah zbolel za rakom.

“Zaradi nedavne diagnoze raka za našega najstarejšega sina Noaha smo zaprepadeni. Trenutno je na zdravljenju v ZDA,” sta sporočila pevec in njegova žena Luisana Lopilato. “Vedno sem bil zelo gleasen o pomenu družine in o pomenu ljubezni do naših otrok,” sta zapisala. Sporočila sta, da sta dala svoji karieri na stran in da se bosta v celoti posvetila Noahu. Par ima tudi devetmesečnega sina Eliasa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.