Simon Cowell načrtuje svoj pogreb

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Najslavnejši član žirije pevskih resničnostnih šovov je razkril, da že načrtuje svoj pogreb.
Oglej si celoten članek

Simon Cowell hoče imeti vse pod nadzorom, tudi svoj pogreb. Da bi vse potekalo tako, kot mora, je stvari zato vzel v svoje roke in se že lotil priprav. To je priznal tudi med nedavnim snemanjem šova Britain’s Got Talent, ko je pred žirijo nastopil kandidat, ki je zapel Sinatrovo čustveno pesem I Did It My Way. Simon se je v tistem trenutku obrnil k preostalim žirantom in rekel: "Odločil sem se, da bodo to pesem igrali na mojem pogrebu. To bo še najbolj primerno."

Sicer pa to ni nič nenavadnega, da zvezdniki sami načrtujejo svoje pogrebe; poleti smo pisali o tem, da so grobove kupovali Kardashianovi, ki so svoje poslednje počivališče izbirali na slavnem pokopališču Hollywood Forever. Kot so pisali ameriški mediji, jih zaradi velike družine najbolj zanima nakup mavzoleja.

Tukaj si preberite več o Simonivih zanimivih navadah in kapricah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:08 11. Februar 2013.

    bolano

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.