Sheena obiskali tatovi

Foto: Žurnal24 Charlie Sheen
V zgodnjih jutranjih urah so igralcu Charliju Sheenu ukradli avto in ga razbili.
Oglej si celoten članek

Sheen je svoje vozilo, v katerem so bili ključi, pustil v odprti garaži. Tatovi pa očitno niso bili najboljši vozniki, saj je policija avtomobil kmalu našla – razbitega v globoki grapi.

O kraji so bili možje v modrem obveščeni okoli četrte ure zjutraj, ko jih je o nesreči obvestil elektronski sistem v avtomobilu. V tem času jih je o kraji obvestil tudi Sheen, pri katerem je prav tako začel piskati alarm avtomobila. Vozilo so našli slabih pet kilometrov od igralčeve vile v Los Angelesu. Tatove so iskali tudi s pomočjo helikopterja, a za zdaj še ni bilo sreče.

A Sheen ni bil edini, ki so ga nepridipravi obiskali ponoči. Slabih 200 metrov od zvezdnikovega mercedesa so namreč našli tudi ukradenega bentleyja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.