Sheen grozil, da jo bo obglavil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Denise Richards toži Charlieja Sheena, ker naj bi ji leta 2013 grozil s smrtjo.
Oglej si celoten članek

Charlie Sheen spet polni časopisne naslovnice. Njegova bivša žena Denise Richards je namreč vložila tožbo, ker naj bi ji zvezdnik leta 2013 grozil.

Richardsova je bila s hčerkama na poti v Montano, ko jo je Sheen poklical in ji menda rekel: "Gledam fotografijo, na kateri tvoja starša spita. V njuno hišo bi lahko poslal nekoga, ki bi omamil psa, a sem raje gledal, kako je tvoja mama počasi umirala za rakom. Pri tebi ne bo tako. Če boš stala med mano in mojimi otroki, te bom obglavil in tvojo glavo poslal tvojemu očetu.“

To pa še ni vse. Svoji takrat 8-letni hčerki Loli, ki jo ima z Denise, je poslal nesramno sporočilo. "S svojo je**** mamo lepo praznuj božič. Tvoj oče je rock genij, tvoja mama pa zguba,“ je zapisal v SMS sporočilu.

Več sporočil je v tistem času dobila tudi Richardsova. Med drugim naj bi zvezdnik zapisal, da bo poskrbel "za luknjo v njeni glavi“. Igralka še trdi, da s smrtjo ni grozil le njej, ampak tudi njuni hčeri.

Charlie Denisine trditve zavrača in pravi, da želi Denise na ta način od njega izsilite še več denarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.