Sharon Stone se je pri 66 letih slekla skoraj do golega, internet se je sesul!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S to fotografijo je dvignila veliko prahu.
Oglej si celoten članek

66-letna igralka Sharon Stone, ki smo jo lahko občudovali v sedaj že filmski klasiki Prvinski nagon pred dobrimi tridesetimi leti, kjer je igrala fatalno spogledljivko Catherine, je tudi v zrelih letih tako postavna, da se lahko primerja z mlajšimi dekleti in damami. 

Hollywoodska diva je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri nosi samo spodnji del kopalk, medtem ko na svojem domu v Kaliforniji ustvarja novo sliko. Kaže, da se Sharon, ki se ljubiteljsko ukvarja s slikanjem, ni mogla upreti klicu navdiha, zato je iz bazena stekla naravnost k slikarskemu platnu. Po objavi se je kar vsul plaz komentarjev navdušenja.

“Včasih moram naravnost iz bazena k slikarskemu platnu,” je zapisala igralka, ki se pri teh letih lahko še vedno pohvali z vitko postavo, hkrati pa je že večkrat dejala, da ni obremenjena s popolnostjo in idealnimi proporci kot večina Hollywooda. 

“Tako sem hvaležna za svoje telo. Ko sem bila mlajša, so mi vsi govorili, kaj je narobe z njim. Zdaj se začenjam zavedati, da imam raje odnos žensk do svojega telesa v Evropi, ki z leti postajajo lepše in ki razumejo, da so ženske lepše od deklet, ker imajo modrost,” je leta 2019 povedala za revijo Allure.

Sharon je spregovorila tudi o tem, kako sprejeti proces staranja. V preteklosti je povedala, da se ne obremenjuje več s svojim videzom in da je postala zelo izbirčna glede tega, komu nameni svoj čas.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:04 11. Julij 2024.

    Morda bi bilo vendarle bolje, da ostane oblečena...

  • 13:32 11. Julij 2024.

    Fatalka in prava Milfa. Redka igralka z visokim IQ, ki ne prisega na botoks in estetske operacije .

  • 12:34 11. Julij 2024.

    Žalostna fotka... kaj ji je tega treba????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.