Severinin pornič spet podira rekorde

Foto: Žurnal24 Severino gledajo tudi v Kanadi. (Foto: Dejan Mijovič)
Domači pornič hrvaške pevke Severine je na svetovnem spletu spet pravi hit. V sedmih dneh si ga je ogledalo kar sto tisoč ljudi.
Oglej si celoten članek

Medtem ko je na Hrvaškem s pravnomočno sodno odločbo posnetek prepovedano objavljati na spletu, so Severinini oboževalci našli nov način, kako lahko oživijo enajstminutni filmček.

Povsem preprosto – objavili so ga na enem izmed kanadskih portalov, ki omogoča brezplačno pornografsko vsebino. Zanimivo je predvsem to, da je skoraj pozabljeni posnetek zdaj veliko bolj priljubljen kot leta 2004, ko se je pojavil v javnosti. V petih mesecih je dosegel 200 tisoč ogledov, do včerajšnje nedelje pa v tednu dni kar sto tisoč.

Severina o posnetku še danes ne želi govoriti. Pred šestimi leti je prosila hekerje, naj videa ne objavijo, vendar njenih prošenj niso uslišali. "Posnetek je moja zasebna last, nastal je pred dvema letoma in med tem časom je bil ukraden. Ne želim dajati komentarjev, saj mislim, da je to del mojega zasebnega življenja. Pozivam vse, ki ga imajo, naj ga vrnejo ali uničijo in ne dajejo naprej," je tedaj prosila zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.