Seveda ni šlo brez lepe Ivane

Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll
Uvodno tekmo reprezentanc Hrvaške in Španije si je ogledala tudi najbolj znana hrvaška navijačica.
Oglej si celoten članek

V Berlinu je drugi dan evropskega prvenstva v nogometu potekal derbi med reprezentancama Hrvaške in Španije. 

Dogodka, zaradi katerega je Hrvaška za 90 minut obstala, seveda ni zamudila niti Ivana Knoll, ki je v zadnjih letih v svetovnih medijih prepoznala eden najbolj prepoznavnih obrazov naše južne sosede. V zadnjih dneh je že opozorila na svojo prisotnost v Nemčiji s kritikami nad nastanitvijo gostiteljev.  

Lepa oziroma naličena Ivana se je pred tekmo na tribuni berlinskega stadiona rada nastavila fotoreporterjem, prav tako pa tudi telefonom svojih oboževalcev.

Foto: Profimedia Ivana Knoll

Kaj je nastalo, si lahko ogledate v galeriji. 

Kljub bujnemu navijanju Ivane pa to ni preprečilo enega najhujših porazov hrvaških nogometašev v zadnjih letih. Španska 'furija' je Luko Modrića in kolege odpihnila s 3 : 0.

 dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:56 15. Junij 2024.

    Če imajo kockasti Knollovo imamo slovenceljni Javornika. Žalčan ničesar ne prepusti naključju nima pa takšnih atributov kot Ivana..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.