Šesti otrok za Lauryn Hill

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pevka Lauryn Hill je povila svojega šestega otroka.
Oglej si celoten članek

Pevka Lauryn Hill, ki že ima pet otrok, se je v soboto zvečer razveselila še šestega. Povila je sina. Šestintridesetletnica pa je bila malce prestrašena, saj je dojenček na svet prijokal s popkovino, ovito okoli vratu. "A vse se je dobro končalo in vsi so veseli," je povedal vir blizu družine.

Pevka je v zvezi s partnerjem Rohanom Marleyjem, ki pa naj bi jo pred časom zapustil zaradi brazilske manekenke Isabele Fontana. Še včeraj pa je preko Twitterja Marley sporočil, da je še vedno s pevko, s katero ima pet otrok. "Gospa Hill je mati mojih otrok, ki jih zelo ljubim in spoštujem," je zapisal. "Narava najinega razmerja je nekaj, kar ljudje, ki širijo govorice, ne razumejo popolnoma," se je še branil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.