Seksi žene nogometašev

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Abbey Clancy je izbranka Angleža Petra Croucha. Foto: Žurnal24 Alena Seredova je izbranka Italijana Gigija Buffona. Foto: Žurnal24 Alex Curran hodi z angleškim kapetanom Stevenom Gerrardom. Foto: Žurnal24 Bianca Marina Kajilich je žena Američana Landona Donovana. Foto: Žurnal24 Caroline Celico je žena Brazilca Rickyja Kakája. Foto: Žurnal24 Bethany Dempsey je poročena s članom ameriške reprezentance, Clintom Dempseyem. Foto: Žurnal24 Carly Zucker je izbranka Angleža Joea Colea. Foto: Žurnal24 Cristina De Pin je izbranka Italijana Riccarda Montolivoja. Foto: Žurnal24 Elena Santarelli je izbranka Italijana Bernarda Corradija. Foto: Žurnal24 Evangelina Anderson navija za Argentinca Martina Demichelisa. Foto: Žurnal24 Giselle je poročena s Paragvajcem Roquejem Santa Cruzem. Foto: Žurnal24 Hayet je poročena s Francozom Ericom Abidalom. Foto: Žurnal24 Ilary Blasi navija za Italijana Francesca Tottija. Foto: Žurnal24 Irina Shayk je nova izbranka Portugalca Cristiana Ronalda. Foto: Žurnal24 Lauren Pope navija za Angleža Shauna Wright-Phillipsa. Foto: Žurnal24 Lorena Bernal je poročena s Špancem Mikelom Artetom. Foto: Žurnal24 Pamela Diaz je izbranka Čilenca Manuela Neira. Foto: Žurnal24 Rosanna je dekle Mehičana Cuauhtemoca Blanca. Foto: Žurnal24 Sarah Brandner navija za Nemca Bastiana Schweinsteigerja. Foto: Žurnal24 Sylvie Van Der Vaart je poročena z Nizozemcem Rafaelom Ferdinandom. Foto: Žurnal24 Yesica Toscanini je dekle Argentinca Juana Riquelma. Foto: Žurnal24 Zaira Nara je izbranka Urugvajca Diega Forlana.
Pretekli teden smo vam polepšali dan z lepšimi polovicami športnikov, tokrat pa smo se osredotočili le na nogomet. V galeriji smo zbrali dekleta, ki grejejo posteljo nogometašem.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.